Hoppa till sidans innehåll

Friluftspaddling


I år fortsätter vi med våra härliga motions- och familjepaddlingsturer i den vackra Sörmländska naturen. Vi tar fram alla våra båtar, allt från 41:an och havskajak till följebåten och beger oss ut på långa paddlingsturer, njuter av naturupplevelse och trevligt umgänge. Vi har äev SUP brädor att paddla! Alla kan paddla och alla är välkomna!

Friluftspaddling sker på Måndagar kl.18.00-19.30 (avvikelser kan förekomma). Även längre turer på helger med fika och eventuella lyft kommer att organiseras.

Vi håller dig uppdaterad och skickar information om paddlingsturer och eventuella ändringar via sms-chatgrupp så glöm inte att anmäla ditt mobilnummer till den. Viktigt att du bokar din kanot, kajak eller SUP bräda innan! Våra friluftspaddlingsturer är mycket populära.

Är du intresserad att delta i friluftspaddling med oss kan du prova på paddla 1 gång kostnadsfritt. Därefter - om du väljer att bli medlem ingår schemalagd friluftspaddling i medlemskapet. Extra aktiviteter på andra sjöar än Djulö/Backasjön/Duveholmssjön kan bli planerade och då mot en särskild avgift.
Icke-medlemmar deltar i friluftspaddlings turer mot avgift 150kr per tillfälle.

Undrar du något mer hör av dig till friluftspaddlingsledarna Lena Adem tel.076-1168316 eller Mats Nilhage: 072-2173021

 

Uppdaterad: 14 APR 2020 09:11 Skribent: Julia Schütze
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms KK - Kanot
Kanotvägen
64192 Katrineholm

Besöksadress:
Djulöbadet Kanothuset
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0705525577
E-post: info@katrineholmskan...

Tack alla sponsorer och samarbetspartners för ert stöd!

 

 

 

blobid4.jpg

 

 

 

 

 

Bildresultat för stora djulöherrgård