Hoppa till sidans innehåll

Medlemspolicy 2019


Medlemspolicy

Katrineholms kanotklubb är en ideell förening som framförallt bedriver ungdomsverksamhet inom kanotsporten och motionspaddling av olika slag. Ungdomsträningen har alltid förtur framför motionspaddling.

Som aktiv kanotist och medlem mellan 5-25 år deltar du i klubbens ledarledda träningar. Då har Du även möjlighet att delta på tävlingar när du och tränaren anser att du är mogen för det. I medlemskapet ingår olycksfallsförsäkring under klubbarrangemang. Det går även att låna utrustning som kanot, paddel och flytväst vid deltagande i klubbens verksamhet. Du får även träna i kanotklubbens gym och använda omklädningsrummen och bastun. Under förutsättning att du håller rent och snyggt efter dig. Som elitsatsande kanotist kan Du och styrelsen komma överens om andra förutsättningar än ovan nämnda.

Övriga medlemmar har möjlighet att delta i ledarledda motionspaddlingsgrupper. I samband med dessa kan man låna utrustning mot en engångskostnad. Givetvis får omklädningsrum och bastu användas vid träningsgrupper, under förutsättning att du håller rent och snyggt. Lån av utrustning sker endast i samband med planerade paddelpass.

Som medlem har du också möjlighet att hyra kanot/kajak fack för att förvara din kanot/kajak/kanadensare i och då får du också tillgång till klubbens gym. Som medlem över 25 år ingår ingen olycksfallsförsäkring.

Som medlem i KKK förbinder du dig delta i klubbens arbete, såsom vårstädning, höststädning och funktionärsarbete vid olika arrangemang.


Nycklar till kanothusen kan endast kvitteras ut av:

Styrelse

De aktiva ledarna och tränarna

Den som hyr kanot/kajakfackAvgifter 2019

Medlemsavgift 350 kr
Familjemedlemskap 700 kr
Hyra av kanotfack litet 300kr, stort 400 kr

Tävlingsavgifter 250 kr/tävlingsdag

Deltagande i motionspaddlingsgruppen med klubbens utrustning 50kr per tillfälle (Gäller deltagare över 25år)

Eventuella frågor besvaras av styrelse. Styrelsen äger rätt att göra undantag från ovanstående om den bedömer det som positivt för klubbens verksamhet.

Uppdaterad: 06 APR 2017 19:42 Skribent: Daniel Lagmyr
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms KK - Kanot
Kanotvägen
64192 Katrineholm

Besöksadress:
Djulöbadet Kanothuset
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0705525577
E-post: This is a mailto link

Tack alla sponsorer för erat stöd under 2019

 

 

 

Bildresultat för sjögrens trafikskola

 

 

 

 

 

Bildresultat för stora djulöherrgård