Hoppa till sidans innehåll

Medlemspolicy


Träningar och aktiviteter

Katrineholms kanotklubb är en ideell förening som framförallt bedriver ungdomsverksamhet inom kanotsporten och motionspaddling. Ungdomsträningen har alltid förtur framför motionspaddling. 

Som aktiv kanotist och medlem mellan 5-25 år deltar du i klubbens ledarledda träningar. Då har du även möjlighet att delta på tävlingar när du och ledaren anser att du är mogen för det. I medlemskapet ingår olycksfallsförsäkring under klubbarrangemang. Det går även att låna utrustning som kanot, paddel och flytväst vid deltagande i klubbens verksamhet. Du får även träna i kanotklubbens gym och använda omklädningsrummen och bastun, under förutsättning att du håller rent och snyggt efter dig. Som elitsatsande kanotist kan du och styrelsen komma överens om andra förutsättningar än ovannämnda. 

Som medlem har du möjlighet att delta i ledarledda motions- och friluftspaddlingsgrupper. I samband med dessa kan man låna utrustning. Givetvis får omklädningsrum och bastu användas vid träningsgrupper, under förutsättning att du håller rent och snyggt. Lån av utrustning sker endast i samband med planerade paddelpass.

Som medlem i Katrineholms kanotklubb förbinder du dig att delta i klubbens arbete, såsom vårstädning, höststädning, arbetsgrupper och funktionärsarbete vid olika arrangemang. Vi förväntar oss att medlemmar känner till klubbens Värdegrund, respekterar och följer förhållningsreglerna och regler för Säkerhet.

Hyra av fack till kanot/kajak

Som medlem har du möjlighet att hyra fack till kanot/kajak för att förvara din kanot/kajak/kanadensare i och då får du också tillgång till klubbens gym. Som medlem över 25 år ingår ingen olycksfallsförsäkring. 

Hantering av nycklar

Nycklar till kanothusen kan endast kvitteras ut av:

  • Styrelsen
  • De aktiva ledarna och tränarna 
  • Den som hyr kanot/kajakfack

Avgifter 2021

Medlemsavgift 350 kr
Familjemedlemskap 700 kr
Tävlingsavgift per tävlingsdag 250 kr

Hyra av kanotfack litet

300kr
Hyra av kanotfack stort 400 krEventuella frågor besvaras av styrelsen. Styrelsen äger rätt att göra undantag från ovanstående om den bedömer det som positivt för klubbens verksamhet.

 

Uppdaterad: 14 APR 2020 08:38 Skribent: Julia Schütze
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms KK - Kanot
Kanotvägen
64192 Katrineholm

Besöksadress:
Djulöbadet Kanothuset
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0705525577
E-post: info@katrineholmskan...

Tack alla sponsorer och samarbetspartners för ert stöd!

 

 

 

blobid4.jpg

 

 

 

 

 

Bildresultat för stora djulöherrgård