Hoppa till sidans innehåll

Medlemspolicy 2017


Medlemspolicy

Katrineholms kanotklubb är en ideell förening som bedriver ungdoms verksamhet inom kanotsporten och motions paddling av olika slag. Ungdomsträningen har förtur framför motions paddling.

Som medlem mellan 5-25 år får du delta i klubbens ledarledda träningar. Du har även möjlighet att delta på tävlingar när du och tränaren anser att du är mogen för det. I medlemskapet ingår försäkring under klubbarrangemang. Det går även att låna utrustning som kanot, paddel och flytväst vid deltagande i klubbens verksamhet. Du får även träna i kanotklubbens gym och använda omklädningsrummen och bastun. Under förutsättning att du håller rent och snyggt efter dig.

Övriga medlemmar har möjlighet att delta i motions paddlings grupper och i samband med dessa använda omklädningsrum och bastu. Under förutsättning att du håller rent och snyggt efter dig. Som medlem har du också möjlighet att hyra kanot/kajak fack och då får du också tillgång till klubbens gym. Som medlem över 25år ingår ingen olycksfalls försäkring.

Som medlem i KKK förbinder du dig delta i klubbens arbete, såsom vårstädning, höststädning och funktionärsarbete vid olika arrangemang.

Nycklar till kanothusen kan endast kvitteras ut av:

•                         Styrelse

•                         De aktiva ledarna och tränarna

•                         Den som hyr kanot/kajakfack

Uppdaterad: 06 APR 2017 19:42 Skribent: Daniel Lagmyr
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms KK - Kanot
Box 191
64122 Katrineholm

Besöksadress:
Djulöbadet Kanothuset
64192 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 072-3202430
E-post: This is a mailto link

Tack alla sponsorer för erat stöd till nya klubbkläder 2018!

 

 

 

 

 

Bildresultat för stora djulöherrgård

Bildresultat för motorkompaniet katrineholm

Bildresultat för djulödäck

Bildresultat för sjögrens trafikskola